Litt trening 12.01

Nytt år – ny hjemmeside! Nyttårsforsettet mitt er å være mye flinkere til å oppdatere hjemmesiden i år. Til mitt forsvar så må jeg si at det ble utrolig vanskelig og komplisert å få oppdatert den gamle siden etter hvert. Derfor ble løsningen en ny side :-). Mesteparten av informasjon går jo på Facebook for tiden, men her bør det jo være lettere å følge oss hvis noen vil det.

Vi har vært og trent litt i dag . Cirka fikk noen markeringer og en utsending før vi avsluttet med et feltsøk. Som vanlig var det full innsats – ikke noe å si på farta der i gården. Agnes fikk også gå felt, hun ble sendt ut til å plukke inn de dummiene som «ble til overs».

Etterpå var Cirka og jeg på tur med Selma på 5 år. Selma har vært veldig redd for hunder og har gått 5 meter bak meg når hun har gått tur sammen med meg og hundene . Men i dag torde hun gå og holde Cirka helt selv. Hun ble heller ikke redd når Cirka hoppet opp og ga henne et nuss. Helt utrolig, og det var en veldig stolt femåring som kunne skryte til mamma når vi kom hjem ?

Comments are closed.