Trugetur 12.02

På kveldsturene nå har jeg tatt fram trugene sånn at vi slipper å gå gatelangs og heller kan gå i skogen som vi pleier. Snøen har sunket sammen en god del etter det regneværet som har vært.

I kveld tok jeg på trugene igjen og labbet i vei innover våre faste stier og bikkjene koste seg i snøen . Da vi nærmet oss bilen igjen snublet jeg og gikk på trynet i snøen. Jiiihaaa sa Cirka – dette var en gøyal lek, hvorfor har vi ikke gjort sånn før? Og hoppet lykkelig rundt på både ryggen og hodet mitt før hun nappet til seg lua med hodelykta og sprang rundt . Det så ut som et disco på overdose der i svarteste skauen! Jeg spytta snø og prøvde å komme meg opp. Det var ikke lett, det var langt ned til fast grunn der jeg prøvde å stable meg opp i stående stilling. Det endte med at jeg måtte ta tak i noen greiner på et grantre – ikke veldig behagelig for jeg hadde selvsagt ikke på meg hansker. Alt mens discoen fremdeles var på et høyt nivå ? Jeg var ikke akkurat i mitt beste humør der og da, men nå kan jeg le av det. Livet med labbe er sjelden kjedelig!

Comments are closed.