20.02

Nå er det såpass i skogen at det er mulig å gå uten ski eller truger – hurra! Riktignok er det fort gjort å gå gjennom og stå med det ene beinet langt nedi snøen, men pyttsan. I dag morges var det helt strålende for det har vært kundegrader i natt og skaren bar! Veldig deilig altså og så lett å gå tur plutselig.

Tok med 7 dummies i en liten ryggsekk i dag og fant en liten ås nesten fri for snø. Der la jeg ut et feltsøk for Agnes og Cirka. Cirka fikk begynne, hun var veldig klar. Hun plukket inn 4 stykker, men var liksom ikke helt seg selv på søket i dag. Vanligvis er hun som en rakett, men i dag var hun ikke helt der. Tulla med avleveringer og kom og spurte om hjelp flere ganger, noe som absolutt ikke ligner henne. Vet ikke hva det var, kanskje var hun bare litt rusten etter vinteren.

Agnes derimot var i strålende feltsøkform, der gikk det unna! Hun har liksom overtatt “Vimsarollen” og rydder opp så jeg slipper å gå ut og lete selv. Veldig artig å se forskjellen på en urutinert og en hund som har vært med lenge og som vet hva det dreier seg om.

Comments are closed.