6.mai

Cirka har nå begynt med en ny diett! Etter å ha drevet meg fra sans og samling i tiden før og under løpetiden der hun var frenetisk opptatt av å tylle i seg all mulig dritt hun fant – fra hestemøkk til kongler til gudene vet hva! Nå spiser hun gras og løvetann – og ikke lite heller. Hun er som kua i grønn eng, og koser seg ordentlig! Agnes kan nok spise litt gras hun også, men ikke tale om at hun nedlater seg til å spise løvetann.

Jeg har DNA testet Cirka – og hun er fri for det meste: PRA, EIC, CNM, tørr nese mm. Greit å vite i tilfelle jeg finner på å ta et kull på henne.

Hun er veldig flink på jakttrening om dagen, markeringer og dirigering går fint, samme med feltsøk. Var på trening her om dagen og det var lagt ut et felt med 8 dummies- vi var sist ut og skulle tømme feltet og ta med dummiene . Det fiksa Cirka på egenhånd – lett, sa hun. Minte meg veldig på mormor Vimsa – feltsøk var det gøyeste hun visste. Mest fordi da kunne ikke jeg bry meg og forstyrre henne tror jeg 🙂

Vi holdt på å tråkke på en orm her om dagen også, bikkjene var ca 20 cm fra å trå på halen. Det var tidlig om morgenen og i et skyggefullt område, og ormen var sløv og treig – sikkert ikke fulladet. Helt svart var den, usikker på om det var en hoggorm eller buorm. Så ingen gule flekker på siden av hodet da den snirklet seg ut til siden- men jeg gadd ikke spørre nærmere etter opphav. Vi gikk bare forbi i god avstand!

Comments are closed.