21.juni

I pinsen var vi i farten, Cirka og jeg. Først var vi på utstilling på søndagen og sprang venstresvinger for dommer Henrik Fryckstrand fra Sverige. Vi fikk et Very Good og er vel fornøyd med det. Mandag var vi på Working Test i BK der vi røyk på en null på siste post. Cirka er jo litt lett i rumpa, og da dommeren sa “vær så god” i stedet for å prikke meg på skuldra sånn at jeg kunne sende henne – farte den unge, håpefulle avgårde i rasende fart. Irriterende selvsagt, men hun SKAL jo ikke å på andres kommandoer – så dette må vi trene på. Det var jo Dual konkurransen vi var med for, altså resultat fra både utstilling og WT, og i og med våre moderate resultater regna jeg ikke med å nå opp i den konkurransen. Men i ettertid har jeg fått premie for nettopp dette via en klubbvenninne, dog vet jeg ikke hvor langt opp vi kom for jeg har ikke funnet noen resultatliste for Dual – bare WT ! Her har arrangøren et forbedringspotensiale!

Storesøster Bess starta også på working testen i Åpen Klasse og gjorde det utrolig bra ved å bli nr. 2 i klassen fattige to poeng etter vinneren! Veldig moro!!

Mandag 17.juni startet vi på jaktprøve i BK for dommer Ragnhild Hammelbo på Grubesand i Sandefjord. Cirka oppførte seg fint, markerte bra, gikk bra feltsøk og hadde fin fart både ut og inn til meg med dummien. Så vi fikk 1.premie og var strålende fornøyde begge to – dvs, Cirka kunne nok tenkt seg flere oppgaver og hadde gjerne gått prøven om igjen.

Comments are closed.