17.juni 2020

Det er utrolig varmt om dagen, vi er ute en tur om morgenen og på kvelden – ellers holder vi oss inne stort sett. Dvs jeg sitter ute i sola så lenge jeg orker og trekker inn når det blir altfor hett. Kan ikke klage heller da, det er jo dette vi lengter til hele vinteren. Jeg synes det er så utrolig deilig at det er lyst nesten hele kvelden og går gjerne tur til seine kvelden. Vi møter ikke mange på den tiden av døgnet. Her om kvelden hadde vi en utrolig flott naturopplevelse, mot oss på stien kom en rødrev travende med en fugl i munnen. Veldig artig! Vi går forbi et revehi på turruta vår, og den skulle nok hjem til hiet med mat til sultne valper. Fikk ikke tatt bilder av reven, nøyer meg med et par bilder av badejentene!

1.mai 2020

Idag har vi vært på tur i Borreparken. Hvitveis og Gullstjerner i massevis, fint vær og lite folk.

Våren 2020

Comments are closed.